ZABITA EKİPLERİMİZ KASAPLARI VE ÇİĞKÖFTE SALONLARINI DENETLEDİ

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, halk sağlığına yönelik denetimlerine devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi  Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde bulunan kasapları ve çiğköfte salonlarında denetim yaptılar.

Ekiplerimiz ilçe merkezinde bulunan kasaplarda hijyen denetimi, etlerdeki son kullanım tarihleri ve etlerdeki mühürleri kontrol ettiler. Yapılan denetimlerde işyeri sahiplerine gerekli hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda yapıldı.

Zabıta ekiplerimiz kasaplarda denetimlerini yaparak et ve tavuk ürünlerinin son kullanma tarihleri ile kaçak kesimin önüne geçmek amacıyla etlerin üzerinde bulanan mühürlerin kontrollerinin yanı sıra hijyen ve ruhsat denetimini yaptılar.

Vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerimiz ilçe genelinde belirli periyotlarla devam edecektir.

11.01.2022 14:10